Přejít na obsah


Fotka

Jonea se polepšil


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
95 odpovědí na toto téma

#81 Pinokio.CZ

Pinokio.CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 21:26

HANSMATT napsal/a:

A nakonec kdo je horsi? Ten kdo od rana do vecera hazi na druheho spinu anebo ten kdo obcas porusi pravidla hry, ktera se u nas stejne hraje ponekud jinak nez si to jeji tvurci predstavovali?


Kdyby občas !! Jedním slovem pořád, chápeš ? JoneaStyle, to je pojem, dělá ostudu nejen v Čechách, ale i českým kačerům v zahraničí.

Jonea je dospělý člověk, není to žádný ucho, finančně za vodou. Fakt nechápu, jestli je to zimou, či snad přišel o řidičák, teď se patrně rozhodl ukájet u tohoto vlákna. Co je za tím nevím, ale určitě to není jeho touha po změně.

BTW.. Kde je hodnocení ?
  • 0

#82 Jonea

Jonea

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 22:06

Jeden z mála rozumných lidí zde je správce, který vypnul to nesmyslné hodniocení, kdy většina zdejších žumpařů hodnotila vše bez rozdílu jako odpad:-) Jinak Dr.Vota: Další důsledek je, že klamně svítí u ztracených keší jako poslední jeho falešný log Found It, čímž klame další lovce. A to se mi taky nelíbí. /Těžko někoho mohu klamat, když v logu jasně zní, že jsem nenašel, nebo Ty snad podporuješ, aby se nečetl listing s podledními logy? Navíc je to již přes 3 měsíce, tak nemají být náhodou tyto keše již být dávno obnoveny a nebo archivovány?/ A že dělá ostudu českým kačerům ve světě (viz skandinávské země, Slovensko...), to se mi taky nelíbí./Je pravda, že jsem trošku popíchl skandinávský geocaching, protože většina krabek tam byly velmi špatně zaměřené, ale nakonec to dopadlo tak, že jsem si nezalogoval jedinou nenalezenou kešku a za chování kačerů na jejich forech mně ještě dodnes chodí omluvy od ostatních slušných kačerů, kteří na ty žumpy nechodí...holt je to všude v Evropě stejné... A slovensko? To mluvíš o té archivační aféře, kdy jsem dal cca 10 keší v Blavě naráz do NA z důvodu disable 6 až 15 měsíců? :-)/ Ne, body mu nezávidím - když se chci podívat na žebříček českých lovců, tak si prostě v tom TOP seznamu pár nicků v duchu škrtnu a je to, hned vidím reálné výsledky. Tam mi to vůbec nevadí./Škrtáš nicky? Tak to potom body asi řešíš...řešíte je tada skoro všichni a já je už je dávno neřeším, protože jich mám již tolik, že už mě to neuspokojuje...proto třeba na rozdíl od jiných formátů jsem se ve Skandinávii vykašlal na traily a raději chodil po horách, kde bylo třeba jen 5 keší za den.../ Škoda, že Pepa nepřijel na event v České Třebové, nebo teď v Pardubicích, jak se hlásil - všichni jsme se na něj těšili.../To mě opravdu mrzí, ale ČT byla jen pro VIP v malém salonku a Pardubky mi bohužel časově nevyšly, ale video s Moranou jsem viděl a skvěle se bavil:-)/ "Přátelství" podle FB bych nebral jak nějaké měřítko, sám tam mám různé další existence taky, z nejrůznějších důvodů...někoho jen pro srandu./No já tedy na Fb mám v přátelích spoustu lidí, ať už s nimi souhlasím či ne, ale mít tam někoho jen pro srandu mi připadá hodně out:-)/ Pepa se občas chlubí, že s ním byli na lovu třeba kapsa nebo doktor - však se jich přímo zeptejte, jaký to byl zážitek, a proč s ním nejeli už podruhé. Já to slyšel osobně./Tak tohle je od Tebe další podpásovka vůči těmto slušným kačerům, protože já se nikdy nechlubil, že s nimi lovím, stejně tak jako se nechlubím, že občas lovím s některými revírníky, kteří se už ovšem pomalu bojí se mnou někam vyrazit, aby se nestali terčem pomluv zdejších žumpařů:-)/ Že se tady propírá Pepovo prádlo? Vždyť si o to sám řekl, když to sem napsal (varoval jsem ho už minule, nechápu, co čekal teď), nikdo jiný to sem nepsal sám./Klidně mě perte, snesu mnohem víc, ale ať to má proboha aspoň trošku úroveň...nechal jsem celou diskusi přečíst pár lidem, kteří o GC nemají ani páru a jen ze stylu celé diskuse jim nebylo moc dobře.../
  • 0

#83 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 22:19

dr.vota napsal/a:

k-lord napsal/a:
... ze mas apriori novacky za blbce, kteri nemaji vlastni rozum a kesuji tak, jak to vidi u jinych....

- ne, nemám nováčky za blbce
- ano, většina kešuje tak, jak vidí u jiných (to je dost běžné chování ve všem, přirozený pud)
- vsadil bych se o pivo, že pravidla nikdy nečetla minimálně polovina z nich (natož že je celá zná)
- většina ani neví o geowiki, a nechodí sem na forum
- ale je to už opravdu OT


Ve spoustě věcí souhlasím s Dr.Votou.

Sice spousta lidí se dnes dostává ke geokešingu přes své kamarády, ale stále se ještě někdo určitě dostává i přes doslech někde. A ten dotyčný se opravdu může podobných chováním domnívat, že podle podobného vzoru je takovéto normální.
A proto by bylo dobré, aby se žádné podobné logy a podobné jednání přestalo objevovat.
Stejně tak si myslím, že i v geokešingu platí to, co dříve bylo vtipně shrnuto pod příslovím "kdo nekrade, okrádá rodinu", neboli proč bych to nemohl dělat já takhle, když to ostatní dělají taky tak... I když v pravidlech se píše něco jiného. Tzn., proč by nemohly taky podvádět, když se to děje takhle ve velkém.


Samozřejmě, mně osobně Joneovo jednání nijak neubližuje. Ale to neznamená, že nemůžu říct, že se mi podobné jednání nelíbí.

Joneo: Tvůj příspěvek, který otevřel diskuzi je pěkný, kdybys myslel svá pokání opravdově, určitě bys měl spoustu kladných odkazů, ale podle toho, co jsem mohl číst Tvé letošní logy, tak mi nepřijde, že bys to myslel vážně. Pokud jsi myslel jen to, že nebudeš dávat rovnou FI logy, ale nejdříve napíšeš WN log "autore ozvi se mi" s podobným zněním, jak tu zazněly odkazy, stále mi to přijde jako dost velké obcházení pravidel, které nemá co dělat s tím, co jsi napsal. Pokud je to opravdu tak, jak jsi psal, tak proč neukážeš v čem jsou ty argumenty, které ti tu tví oponenti napsali nepravdivé? Místo toho řekneš, že jsou na tebe tví oponenti jen zasedlí...

Ovšem z toho, co jsem si tu přečetl mi přišlo, že se tu chceš pouze ospravedlnit před ostatními, ale svůj lov jsi zatím nezměnil. Zatím tě osobně neznám, ale z toho co jsem tady četl - z logů atp., bych moc v to pokání nevěřil...
  • 0

#84 Jonea

Jonea

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 22:33

Roman: Líbí se mi, jak píšeš, akorát mám pocit, že jsi četl úplně jiné vlákno:-) Dosud tady nikdo nepodal jediný důkaz podvádění. Ano, dříve jsem tak jednu z 50 keší zalogoval FI, aniž bych ji našel, ale vždy jsem to do logu poctivě napsal a požádal ownera o uznání (klidně si ty logy zpětně dohledejte). Ano, i letos se občas stane, že zaloguji keš, kterou jsem našel, ale z nějakého důvodu tam nebyl logbook...ale pokud budem pitvat pravidla, nedostanem se nikam. Ano, někdo může jako "podvod" považovat i zalogování kešky, kterou jsem nevyluštil a nebo v případě T5 jen stál pod stromem... Někdo jako podvod může považovat zalogování cyklotrailu řidičem, který tam cyklisty přiveze a dělá jim servisní zázemí... Ale můj příspěvek není o vyvinění se, bodech či jiných nesmyslech. Prostě jsem se omluvil, skutečně polepšil a nabízím všem slušným kačerům vstřícnou ruku...a Ti ostatní, co si zde jen honí mindrák, mi mohou políbit partii, na které právě sedím:-)
  • 0

#85 Smrk

Smrk

    proti proudu

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 22:53

Celé tohle vlákno se mi číst nechce, ale mám z toho asi takovýto pocit: naklikám si tisíce nálezů a pak řeknu sorry. Myslím, že žádná omluva nepomůže. Navíc omluva komu? Šidí jen sám sebe.
  • 0

#86 Skywalker

Skywalker

    "kašpar"

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 22:58

se tedy zeptám ještě jednou - to je takový problém být prostě chlap a začít s novým kontem a čistým štítem ? Něco jako Fenix ?
  • 0

*


#87 Novom

Novom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 23:01

Ano, je. Přes 15 000 problémů.
  • 0

#88 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 23:22

Jonea napsal/a:
... Škrtáš nicky? Tak to potom body asi řešíš...řešíte je tada skoro všichni a já je už je dávno neřeším, protože jich mám již tolik, že už mě to neuspokojuje...proto třeba na rozdíl od jiných formátů jsem se ve Skandinávii vykašlal na traily a raději chodil po horách, kde bylo třeba jen 5 keší za den.../


Tak to uz muzes s Kapsou chodit na cundr :D

Hele, ja se fakt paradne bavim. A prijde mi ze ve skutecnosti v tomhle vlakne resis body jedine ty. Ona je to dost prekerni situace. Leta stradat body v potu tvare, s takovym nasazenim, obetave logovat dokonce i tam kde neni notes, tech CWG co jsi musel kvuli tomu rozhazet (mel jsem tu cest ze jsem take jedno nasel, cca 700m od kese jejiz nalez jsi timto zalogoval), shanet kde se da souradnice toho na co tvuj intelekt nestaci, a ted je to cely k prdu. Mas bodu jak nas...., ale nikoho nedojimaj. Jsou ti platny asi jako Rathovi sedicimu v cele ty miliony co ma jeste nekde zakopany. Dost smutnej konec, pro nekoho kdo to evidente nedela kvuli hledani v terenu (kdyz ty kese nedohledava), ani kvuli lusteni, (kdyz ma finalky z cizich zdroju), ale jen kvuli tem bodum. O ktery ovsem ted jde pouze a jen tobe, nam ostatnim ne. Me to prijde fakt srandovni :D:D

A mluvis o podani ruky slusnejm kacerum. Nevim jestli jsem slusnej kacer, ale ja mam seznam lidi kterejm ruku nepodam. Jsou tam ruzni, vesmes mnohem zajimavejsi nez nejakej Jonea. Treba i vcetne spoluzaka - nedavnyho ministra. I ty mas tu cest byt (jako celkem zanedbatelna polozka) na tomto dlouhem seznamu a moc si nedovedu predstavit co by se muselo stat aby ses z nej dostal pryc. Rozhodne PR vlakno bez naznaku realne sebereflexe zdaleka nestaci.
  • 0

#89 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2013 - 23:25

Jonea napsal/a:
Roman:
Líbí se mi, jak píšeš, akorát mám pocit, že jsi četl úplně jiné vlákno:-) Dosud tady nikdo nepodal jediný důkaz podvádění. Ano, dříve jsem tak jednu z 50 keší zalogoval FI, aniž bych ji našel, ale vždy jsem to do logu poctivě napsal a požádal ownera o uznání (klidně si ty logy zpětně dohledejte). Ano, i letos se občas stane, že zaloguji keš, kterou jsem našel, ale z nějakého důvodu tam nebyl logbook...ale pokud budem pitvat pravidla, nedostanem se nikam. Ano, někdo může jako "podvod" považovat i zalogování kešky, kterou jsem nevyluštil a nebo v případě T5 jen stál pod stromem... Někdo jako podvod může považovat zalogování cyklotrailu řidičem, který tam cyklisty přiveze a dělá jim servisní zázemí...
Ale můj příspěvek není o vyvinění se, bodech či jiných nesmyslech. Prostě jsem se omluvil, skutečně polepšil a nabízím všem slušným kačerům vstřícnou ruku...a Ti ostatní, co si zde jen honí mindrák, mi mohou políbit partii, na které právě sedím:-)


Podívej, četl jsem tuto diskuzi. Schválně jsem se podíval na ty logy, na které tu poukazují ještě jednou a řekl jsem si, že je pravda, že ty, na které se odkazují letos už alespoň většinou jsou ty případy, kdy opravdu jsi našel asi úkryt (neříkám, že jsem prošel všechny).
Jako autor kešek, kterou často někdo krade, těm lidem, kteří přijdou po vykradení kešky přesně na místo kešky a najdou její zbytky, klidně řeknu, ať si kešku zalogují, protože je nechci trestat za to, že ji předtím někdo ukradl - protože oni za to nemohli... Oni náhodou byli jen ve špatný čas na kešce... Párkrát se mi i stalo, že jsem našel nějaký jasný úkryt kešky někde daleko prázdný, vyfotil jsem ho, a zeptal se autora, zda tam keška skutečně byla, protože mě zajímalo, jestli jsem hledal na správném místě...

Samozřejmě jsou věci, kde se podle mě může trochu ustoupit z pravidel (třeba právě když někdo ukradne keš a další kačer hledá marně kešku a najde jasnou skrýš, takže by tu keš vlastně našel, jen má smůlu, že je zrovna vykradená), ale jiné věci jsou ty, když je keš několik měsíců mimo provoz a ty ji lovíš s tím, že se má autor ozvat... Přestože ty tvé logy se dle mého pohledu zlepšily (oproti těm příkladům z dřívějška), stejně jsou ještě nějaké stále "za hranou".

A samozřejmě třeba na předchozí odstavec může mít někdo jiný jiný názor, protože je potřeba podle něj pravidla dodržovat do puntíku, takže se mnou nebude souhlasit...
  • 0

#90 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 3:52

Joneo, že ty už věříš těm lžím, co tady plodíš a ještě k tomu se snažíš některým lézt do řitního otvoru. K tomu všemu to zde nazýváš žumpou. za žumpu beru já třeba FB, kde o tobě někdo něco napíše nelichotivého a ono to vzápětí zmizí. To se ti líbí, co? Poslední takovej případ byl tuším ten jak někdo napsal že o tvá CWG nemá nikdo ve své zbírce zájem, snad jen že by si je vzal na podpal.

A abych ti připomenul zlomek tvých lží, které si můžeš ospravedlňovat jak chceš.

Vložený obrázek

Který event jsi pořádal? Můžeš mi ozřejmit tvé vyjádření o tom jak pořádáš eventy?

Vložený obrázek



Jonea napsal/a:
Jeden z mála rozumných lidí zde je správce, který vypnul to nesmyslné hodniocení, kdy většina zdejších žumpařů hodnotila vše bez rozdílu jako odpad:-)
A slovensko? To mluvíš o té archivační aféře, kdy jsem dal cca 10 keší v Blavě naráz do NA z důvodu disable 6 až 15 měsíců? :-)/



Slovensko a deset keší? Fakt? Co to plácáš za nesmysly? Tohle je tvé, ne? Pokud se nepletu tak se nejedná o deset keší. V opačném případě si budu muset sehnat kroužek na doučení matematiky. Ale spíše si myslím, že s počty jsi na to na štýru ty. Mimochodem jak se staráš o své keše ty?

Vložený obrázek


Doporučoval bych ti aby jsi sem na žumpu, kterou opovrhuješ, nelez. Hoň si své ego s stovkama virtuálních přátel na FB z tvého seznamu, /lákej je na projížďku v porsche zakončenou baječným welnesem a zkus si najít nějakou ženskou, která ti tohle bude žrát / kde jsi si a není to zas tak dlouho stěžoval jak tě někteří nemají rádi a bude klid.

btw: fakt jsem už dlouho většího narcise neviděl a to že znám spoustu lidí.....
  • 0

#91 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 7:41

Jonea napsal/a: Jeden z mála rozumných lidí zde je správce, který vypnul to nesmyslné hodniocení, kdy většina zdejších žumpařů hodnotila vše bez rozdílu jako odpad:-)

Já si myslím, že to rozumné není - ale holt je asi demokratické hlasování a svobodné vyjádření veřejného mínění "někomu" nepříjemné. ;)

P.S. - Vrátím se k včerejší zapadlé otázce Pepo, kolik z tvých 29 zalogovaných wherigo keší jsi odehrál a kolikrát jsi si došel jen pro finálku? Ty to víš a já to taky vím, nejde mi o to, tě pranýřovat ale když už tu všechny nazýváš žumpou, tak by bylo dobré to říct nahlas, aby si ostatní sami udělali představu, o čem tu hovořím a kdo je tu vlastně tou žumpou .... a záměrně jsem vybral "jen" wherigo, u multin a mysterek by to skóre bylo asi děsivější.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#92 odnikudnikam

odnikudnikam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 8:42

tedy pánové. to teda valím voči. je to hra. a bohužel si ji každý hraje jak chce. když pak může dobře spát tak ať. jako nováček aniž bych znal dokonale pravidla jsem si myslel, že hledám poklady. a když jsem ho nenašel, tak nenašel. u mnoha pokladů jsem našel jen maskovací obal, nebo kešku viděl na skále, nebo na stromě. a....bud nelogoval vůbec, nebo jak nenašel s poznámkou, či jako poznámku,aby owner věděl, že tam je. ale, že bych psal našel? to jsem asi z jiné planety! jen jestli já nejsem zase jenom velkej vůl. sorry, ale celé vlákno jsem nečetl. omluvu chápu, jednání už méně. i tak Vám všem přeji mnohá dobrodružství při hledání pokladů. poklady! ne body! nebo body? pa
  • 0

#93 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 8:44

tomy.22: jsem asi jeden z poslednich, co by dotycneho obhajoval (primarne vychazejic z jeho chovani, sekundarne kvuli tomu, koho politicky reprezentuje), nicmene si myslim, ze by bylo slusne zachovavat alespon +- fakta. Takze tedy:

- "ostatne casto organizuji ruzne geovypravy na kesky, eventy a obcas traily"

Dle meho nazoru si to pochopil naopak, nez to bylo mysleno. On neporada eventy, ale GEOVYPRAVY na eventy. Stejne jako neporada traily, ale GEOVYPRAVY na traily.

A k tomu Slovensku si to taky trosicku prevratil, psal:

A slovensko? To mluvíš o té archivační aféře, kdy jsem dal cca 10 keší v Blavě naráz do NA z důvodu disable 6 až 15 měsíců? :-)/

Tech 10 kesi se tykalo toho, ze na ne dal NA, nikoliv, ze odlovil celkove pouze 10 kesi.

;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#94 prazskychytrak

prazskychytrak

    Rendy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 9:13

Já myslím, že si tu z toho dělá Jonea tak trochu hojcaple:) když jsem krabku nenašel, nezapsal se do logbooku, tak prostě napíšu WN log s fotkou a hotovo. Když by si chtěl udobřit komunitu, tak to udělá i do minulosti, pokud sám neřeší body. K tomu se zatím vůbec nevyjádřil, i když tu jinak všem bod po bodu oponuje.
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy


#95 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 9:20

kapsa napsal/a: Vrátím se k včerejší zapadlé otázce Pepo, kolik z tvých 29 zalogovaných wherigo keší jsi odehrál a kolikrát jsi si došel jen pro finálku? Ty to víš a já to taky vím, nejde mi o to, tě pranýřovat ale když už tu všechny nazýváš žumpou, tak by bylo dobré to říct nahlas, aby si ostatní sami udělali představu, o čem tu hovořím a kdo je tu vlastně tou žumpou .... a záměrně jsem vybral "jen" wherigo, u multin a mysterek by to skóre bylo asi děsivější.

Pepa mi teď řekl, že pokud chci, ať to sem klidně napíšu, protože on na tohle odpovídat nebude, protože nechce navádět další kačery k tomuto jednání - tím v podstatě sám připouští, že to prostě není správné a férové jednání.

Zajímá vás tedy, kolik z 29 zalogovaných wherigo keší Pepa odehrál a kolikrát si došel jen pro finálku? Je to prosté, podle jeho vlastního vyjádření:

28x si došel jen pro finálku, 1x odehrál celou cartridge.

Kolikpak by to asi bylo u multin, nebo mysterek??

Obrázek nechť si udělá každý sám.

Tímto bych debatu asi fakt raději uzavřel. Je od Pepy opravdu hezké, že přestal logovat kešky, které nenašel ale pořád je to jen maličká špička ledovce toho, oč v celé této debatě šlo.

Snad poprvé prosím admina o zámek, už toho bylo fakt dost.

  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#96 Jonea

Jonea

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2013 - 9:41

No, když Kapsa tak pěkně prosí, zamnku to sám :-) Byla chyba sem chodit, ostatní slušní kačeři mě varovali, ale já jsem tvrdohlavý a myslím, že každý si zaslouží stejné informace. Satanovi děkuji za korektní opravu. Propříště mě tedy na foru GC.cz najdete již pouze v rubrice Hledám společnost, kam chodí většinou slušní kačeři, kteří mají zájem vyrazit někam na kešky...
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama